virkade djur beskrivning gratis

Hej allihopa, Maja här!
När du virkar något efter mina mönster och visar bilder på ditt alster oavsett social media, önskar jag därför i utbyte, att du taggar ditt inlägg med #bautawitch alternativt skriver att du virkat efter ett BautaWitch-mönster.
Nu har jag virkat min andra kofta i mormorsrutor.
Det finns dock några förbehåll.Nu fortsätter vi vår resa Framåt.En av koftorna är aktieägaravtal mall gratis medium och den andra är large.Jag lägger ner nmf rabatt norwegian väldigt mycket tid och kärlek på dem. .Detta får inte ske i ett eget kommersiellt syfte utan mitt tillstånd.I ett tidigare inlägg hittar du mönster på mormorsrutor.Denna modell är extra tätt stickad för att stå emot nötning.Posta till, avbryt d bloggare gillar detta.På den större koftan virkade jag först lm-bågar, 2 lm och 1 fm i varje lm-båge.Jag har använt samma antal rutor, men använt en grövre virknål till den större koftan.
Du är däremot varmt välkommen att länka hit.
I den här delen ska vi virka färdigt toppen.
I min webbshop finns allt garn, material och tillbehör som du behöver för att virka mina mönster och i många fall finns det även färdiga garn- och materialkit till mina designer.Till den mindre koftan använde jag virknål 3,5 och till den större.Varv 2 virkade jag 3 fm runt varje lm-båge.Jag använde olika tekniker på koftorna.Det går fint att sticka välsittande sportsockor för vandring och vildmarksliv.Båda koftorna är virkade i Järbo Junior några andra restgarner i samma grovlek.Den mindre virkade jag 3 st runt varje lm-båge och en lm mellan st-grupperna.Detta gör att ärmen inte känns så tajt i armhålan.

Jag blir jätteglad om du köper ditt garn av mig!
Här hittar du alla mina mönster och DIY-tips (Do It Yourself) som jag någonsin har publicerat i min blogg och som jag så gärna delar med dig!
Läs nedan och respektera vad som gäller avseende mina mönster, är du rar!