Paret började säsongen starkt och hade första veckan högst poäng av alla, men slutade på en 6:e plats.
År 2012 började med att Tobias blev presenterad för sin nya partner Camilla Henemark.
Är du en branschaktör som vill vara sökbar här?Det mest minnesrika från denna säsong var Arja och Tobias vals till rabatt cirkus maximum 2017 Jag vill tacka livet.Gratis direktkontakter till Sveriges främsta lexbase gratis domar event- konferensleverantörer.2010 trodde Tobias att han skrapat fram högvinsten när han blev tilldelad den tcs intersport rabatt fantastiska programledaren och författaren Agneta Sjödin.Till partner fick han den enormt vackra glamourmodellen Triana Iglesias. .Upplevelsen tillsammans i Lets Dance, ledde dock till en fantastisk vänskap.
På hösten samma år, var Tobias tillbaka i danska Vild med dans för tredje gången och dansade även här med en Tina, Ryttaren Tina Lund och de tog sig till final och slutade på en hedersam 2:a plats efter friidrottren Joakim B Olsen.
En av de mest minnesvärda resorna Tobias gjort i Lets dance var den han gjorde tillsammans med journalisten Elisabet Höglund.Juryn tyckte inte om dem medan media älskade dem.Paret dansade sig in i folkets hjärtan och stod till slut som segrare mot Tony Rickarsson och Annika Sjö i finalen. .Planera ert företagsevent, konferens, bröllop kalas.Detta blev en turbulent resa för dem båda två. .Men lika bra för dig som skall sy ihop en privat fest eller bröllop.Medlemskap på Eventmarket innebär att Ni finns med där branschen samlas och där kunderna letar!