stenparti rabatt

Den är utmärkt som kantväxt och som vävare i rabatt där den binder samman andra perenner med sitt blåvioletta blomflor. .
20 Origanum Rosenkuppel, hybridmejram Hybridmejram Rosenkuppel är en vacker kryddväxt med färgrik rosaviolett blomning i augusti och september.
Har vita blomma i juni-juli.
2013 valdes sju underbara sorter till Årets perenn.14 Calamagrostis acutiflora Karl Foerster och Overdam, tuvör Ett av de bästa höga prydnadsgräsen som är tåligt i vårt svenska klimat.18 Sempervivum mix, taklök Taklök bildar täta rosetter ellos rabattkod november 2016 av köttiga blad som ofta är purpurröda, mer eller mindre gröna eller grågröna.Lammöron (Stachys byzantina) är en mycket tålig perenn för soliga lägen.12 Echinacea purpurea Magnus, röd rudbeckia En av sensommarens vackraste perenner.Blåtåtel Moorhexe presentkort gb startar säsongen som en blågrön tuva sy tunika mönster gratis och växer sedan i ett fint smalt upprätt växtsätt.
Blåklockor är lättodlade, långlivade och ekonomiska perenner.
Kantnepeta (Nepeta faassenii) klassisk kantväxt.
En kombination som väver ihop sig fint och utvecklas vackert hela säsongen.Riklig blomning med purpurfärgade blommor med mörk ådring.Bladrosetten är vintergrön och fin att plantera i kruka.Den bildar täta tuvor är fin i stenparti, på murar och i framkant på rabatter.Stjärnklocka har enastående blomvillighet från juni och hela säsongen, blomningen förlängs i halvskuggigt läge.7 snygga och praktiska kanter 35 snygga idéer för gräsmattor.Den är lika dekorativ som sina höga släktingar med jättestora blomsterklot.Efter blomningen bildas vackra fröställningar som silvriga rufsiga plymer.Alla lämnar dessutom vackra fröställningar som blir fin struktur i trädgården på vintern.