sommarstuga present

Mig veterligt har tomteyrket varit totalt mansdominerat och det är skicka present med bud inte en dag för tidigt om det kunde bli ändring på detta faktum.
Det är det jag försöker göra varje dag och lyckas mer eller mindre med.
Det fanns inte rent vatten heller.
Vi handlade för ettöringar, tvåöringar och femöringar. .Så en kväll när de låg i sängen kom de att prata om allvarliga saker som livet, familjen, nära och kära och allt som betydde något för dem.Det lät förfärligt vetenskapligt och tråkigt.Jag återvänder till boken igen.Resmålet Helsingborg kallas, om jag inte minns fel, för Sundets pärla, Den gör skäl för namnet och vilka vackra hus det finns där t ex Rådhuset.Om ni tror mig eller ej så är jag gästbloggare i en högst respektabel tidning.Jun, 2012, på Allvar, nu skall jag sätta igång på allvar.Vi patienser gratis gungar tillsammans i skön vild sex.Dem skall vi tala tyst om och jag skall inte säga ett ont ord om dem.
Att var och en blir salig på sin tro är ju nästan religiöst och att det är sant som det är sagt hör man ibland.Nu är jag i mitt rätta element.Inga problem här inte.Ett ljushuvud kan vara en riktigt klipsk person.Det hostades och blåstes rök och verkade ladda ner pdf skrivare gratis inte ett dugg världsvant på omgivningen. .Så kan man även fotografera vårt förnämliga Stadshus om man vill.Den råd lyder är vis heter det och bovarna fick tji den här gången, tack och lov.En del såg faktiskt ut som om de inte haft tid att klä om alls utan kom direkt från jobbet.När de blir äldre kanske de ställer krav och en del saker blir bättre.Fotografens granne är social, det är inte mina.

Får man klä sig hur man vill?
Det trodde jag också att man alltid gjorde. .