Tyvärr är inte nutidens komiker och visdiktare lika skojfriska men det får vi leva med.
Ungdomar viker resolut upp sina för långa byxben eller låter överflödet "korva sig" men hur skulle det se ut på en gammal tant som måste tänka på sin värdighet? .
När jag som 12-13-åring hörde talas om vin ansågs det vara stärkande vid blodbrist och jag fick dricka det matskedsvis som medicin.Idag tog jag itu med 2 par byxor som hängt flera månader i garderoben och skred till verket.I mitt tidigare liv vandrade jag mycket i skogen och plockade även bär och svamp och förenade därmed nytta med nöje.Det lät riktigt trevligt och egentligen är varje enskild liten snöstjärna ett litet konstverk ring spådam gratis i sig, som sällan eller aldrig uppskattas för sitt skönhetsvärde.Den som då inte vaknat till liv fick lägga fingrarna på pulpeten och straffades med det antal rapp över knogarna som försummelsen ansågs vara värd.Skåningar har ju som alltid sina egna benämningar på det mesta och hos oss sade man inte munkar eller flottyrringar utan "kallade dem för "flottakringlor." Det låter inte fint men så kallade vi dem alltid.Alla dessa egenskaper är kärleksfullt samlade i 80g choklad som är helt fri från animaliska produkter.Barnfamiljerna gör väl åtminstone ett besök årligen för att få träffa djuren på Lillskansen eller gå på julmarknad.Innehåller flingor, dadlar, bananchips, hasselnötter med mera.De flesta är också steriliserade och lever inget normalt kattliv.En av anledningarna kan väl vara att jag hitintills inte slarvat med maten.
Trots priset hade jag med mig en bit mögelost hem från affären, men den ser inte lika läcker ut som den ost min vän fotografen serverades på utrikes ort för en tid sedan. .
I de butiker jag brukar handla jag hittar jag dem inte.
Allra sämst tycker jag om de duvor som byggt bo ovanför min inglasade balkong.Jag lagar efterrätter också för sådana serverade min mor oss alla dagar på året när jag var barn.Vem minns inte "Varuhuset "och "Onedinlinjen" för att inte tala om "Hem till byn." Serierna var allmänna samtalsämnen och "Dallasfigurerna seriale online subtitrate gratis in romana " med den elake JR kände varenda "kotte" till. .Mer 63 kr,.I småskolan fick vi varje morgon sjunga: "Din klara sol går åter opp.Men jag har inget jämförelsematerial eftersom medverkande av min årgång inte förekommer i TV särskilt ofta.Efter ett par år donerade jag min grammofon till syskonen och de prisade min frikostighet flera år efteråt.