Vi börjar även i år vid badplatsen i Tjörns huvudstad, Skärhamn.
Kullen är en fantastisk paddling, men hårt utsatt för vind, så microsoft powerpoint gratis vädret får avgöra vilken sida vi paddlar vid.
Fika kommer att finnas till självkostnadspris.
När jag på ett styrelsemöte fick reda på att du fotobok rabatt erbjudande valt att hoppa av fick jag en klump i halsen och, to be honest, tårar i ögonen.Under den veckan kommer våra föreningar och nationer att hålla i olika aktiviteter och självklart vill pedal vara med!Vi har bokat 2 x 4 bäddar för kvinnor och 2 x 4 bäddar för män samt 1 x 4 bäddar i mixat rum.Anmälan: 22-24 juni Midsommar DeLuxe Varför ändra ett vinnande koncept?Dessa platser kan man boka fram till den 20 april.Letar du efter 2019 års program?Vi firar midsommar på än så länge obestämd plats, kampanjkod aldrig ensam med vissa trevliga tillbehör och överraskningar. .Vill du följa med så skicka mail till.Vill du blir bättre på att filma, förstå vinklar och editera när du filmar?Efter lite omflyttningar samt fyllnad ser styrelsen numera ut såhär: Linnea Holgersson som ordförande och Sofia Bristedt som Vice ordförande.
Meddela när du beräknar komma på fredagen.
After-paddling-fika tillsammans med Tjörns.
Ett fåtal platser finns fortfarande kvar. .Vi bor i Grebbestad och paddlar från Havstenssund där vi hittar skyddade vatten. .På plats finns Rebecka och.Här anmäler du dig till att paddla.Alla deltagare får var sitt limmat paddelämne i gran eller furu att utgå från.Kom förbi och ta en kopp kaffe, köp ett märke eller bara häng med oss!OBS att ändringar kan göras under säsongen så titta gärna in på sidan regelbundet.

Det kändes lite, utan att överdriva, som slutet av en era.
(Du kan också välja att bara vara med på delar av arrangemanget.) Dessutom vill vi veta om du är en avancerad paddlare eller nybörjare och om du vill vara med på grottvandringen som innebär lite klättring och ganska tuff terräng (max 20 deltagare) eller vill.
Mer info: Fredag: Samling/drop in under eftermiddag/kväll.