En rolig sång som till melodin av Robin Bengtssons schlagervinnare I can't go on bjuder på både förlossning på scen och härliga skratt.
2014-1 Gräsligt värre En skön sång om tre människors stora kärlek (och saknad) till en av sina käraste ägodelar: robotgräsklipparen.
Sketch för 3 personer Bankrutt En sketch för två personer.Siffernummer Sketch på det outslitliga kärlek-och-sex-temat.Sång som framföres av en man där han förklarar att han minsann inte bara gratis utbildning på nätet kliar katten utan även sin egna klåda som sitter lite här o där.För 2 personer Vem lyssnar?En sketch i manligt/kvinnligt-anda med hög igenkänningsfaktor.Göran Persson Ironisk beundrarsång för vår statsminister.
Pappersbrist Sketch med två tanter.
På gamla dar Det är inte lätt att va gammal, men roligt kan det bli ibland!Men det visar sig att det inte är en hund hon lärt sig dressera.Chefen styr hela gänget noga via mobiltelefonen.Hur gör man nu?Sketchen är vass och driver med fördomar genom en skruvad avslutning.Sketchen bjuder på mängder av skratt och driver rejält med närproducerat-trenden.Två kvinnor kollar in den nya (påhittade) appen Datespace.Smartphone Begravningsentreprenör som kommunicerar med sina kunder via sms och en smartphone vars ordkorrigering ställer till det för båda parter.

Försvinn ur min åsikt Nya Halmstadrevyn 2017 En sketch som utspelar sig i ett "åsiktsbibliotek" där man istället för böcker lånar åsikter i alla dess former.
Den funkade fantastiskt bra." Kustrevyn 2005".
Mycket utrymme för skådespelarna.