Ovanstående pris inkluderar en övernattning med ankomst på söndag samt två-rätters middag, tillgång till The Retreat Club och frukost.
Checka in i ett av våra härliga dubbelrum och njut hockey vm 2016 vinnare sedan hela dagen i The Retreat Club, Sveriges mest påkostade, varma och generösa spa.
Efter en god natts sömn vaknar du som ny på måndag morgon och startar dagen på bästa sätt med en underbar frukostbuffé med havet i blicken.
Självklart ordnar vi gratis bilder på siluett kaffe som du kan ta med dig!Boka din paus vid havet.På kvällen njuter ni av en lyxig 2-rätters middag i restaurang Famille innan det är dags att bege sig till rummet.Gäller mån-tors (ej under juli).Kom och njut av vårt jade Spapaket med övernattning, frukost, 3-rätters middag och spa-entré för endast 1545 kr/person.Lugnt avslut, energigivande start från 1287 kr / person natt.Så kan vi smokesmart gratis inte ha det, men inget som inte en paus vid havet kan lösa.
Glöm allt vad söndagsångest heter, och gör veckans sista dag också till den bästa.
Använd rabattkod : mittiveckanlyx, ja tack, jag behöver ny energi!
Ordinarie pris från 1795 kr/person.Garanterat en kickstart på veckan, för både kropp och själ.Gå och lägg dig avslappnad och vakna med ett leende till en ny, oanvänd vecka.3000 kvadratmeter ren njutning med pooler både inne och ute, mjuka relaxsängar, bastu, öppen brasa, stor poollounge med musik som tar tag i dig, samt spa-kafé och bar som serverar champagne, fruktbrickor, vin, cocktails och fräsch mat.Glöm vad allt vad söndagsångest heter och gör veckans sista dag till den bästa.Checka in i vårt härliga dubbelrum, njut av spa på The Retreat Club, tvårätters middag, övernattning och underbar frukostbuffé.